tel+31(0)33 303-4510 Nederlands English Frans
Home
Home
Menu
empty
  • slide9
  • slide10

Poultry Trade Partners


Poultry Trade Partners is het handelsplatform van Poultry Partners en is gevestigd in Nijkerk, het hart van de pluimvee wereld. Onze definitie van handel is niet simpelweg het in- en verkopen op basis van vraag en beschikbaarheid. Wij streven naar een relatie met klant en afnemer waarbij we vanuit de producent onderzoeken welke markten aangeboord moeten worden om een stabiele afzet te genereren.

Het team van Poultry Trade Partners heeft een ruime ervaring in de pluimvee branche op het gebied van slacht- en productieprocessen. Hier ligt het kenniscentrum waar waarde gegenereerd wordt voor zowel producent als afnemer. Wij adviseren ook over productiemethodes en het optimaal gebruik van grondstoffen waarbij verwaarding een sleutelrol speelt.

Onze visie is ons te onderscheiden door richting te geven aan klant en producent waarbij we onze kennis gebruiken om “best practice” voor beide partijen te realiseren. Uiteindelijk komt hier een commercieel voordeel uit wat niet per definitie in de aankoopprijs maar juist door samenwerking en delen van kennis gerealiseerd wordt.

Onze missie is simpel, Connecting Businesses. Wij zijn een organisatie die met haar kennis zoekt naar oplossingen en denkt in mogelijkheden. Door de jarenlange ervaring in de pluimvee sector zijn wij in staat problemen bij onze bestaande en nieuwe relaties om te zetten in kansen. Wij staan voor kwaliteit, stiptheid en profit waarbij we duurzaamheid niet uit het oog verliezen.
 

een greep uit ons assortiment

Vleugel zonder tip Vleugel zonder tip
Lees meer..
Dijenvlees zonder vel Dijenvlees zonder vel
Lees meer..
Filet dubbel zonder vel Filet dubbel zonder vel
Lees meer..